O uredu

Odvjetnički ured Bojana Šikanjića djeluje od 2014. godine sa sjedištem u Rijeci. Područje rada ureda usmjereno je na pružanje pravnih usluga stranim i domaćim klijentima u području trgovačkog prava i prava društava, pravnim pitanjima vezanim za problematiku nekretnina, te rješavanjima pitanja statusnih prava stranaca, posebice privremenog boravka u Republici Hrvatskoj i stjecanju državljanstva.

Osim navedenog, ured se općenito bavi savjetovanjem stranih investitora vezano za ulaganja u Republiku Hrvatsku, kao i kompletnom podrškom pojedinog projekta. U savjetovanju u navedenim područjima rada sa stranim klijentima najveći dio zauzimaju poslovi s državljanima Ruske Federacije, ali i s državljanima EU i ZND zemalja. Pravne usluge ured pruža na hrvatskom, ruskom i engleskom jeziku.

Odvjetnik Bojan Šikanjić stalni je sudski tumač za ruski jezik od 2013. godine.

Od 2016. član je Međunarodne asocijacije odvjetnika - govornika ruskog jezika iz Moskve i predstavnik asocijacije u Hrvatskoj.

Odvjetnik Bojan Šikanjić od 2018.g. član je Ruske odvjetničke komore sa sjedištem u Moskvi, te je od strane iste ovlašten djelovati u njeno ime kao opunomoćeni predstavnik na području Republike Hrvatske.

Od 2020.g. Bojan Šikanjić je pridruženi član Odvjetničke komore Kazahstana sa sjedištem u Alma Ati u Kazahstanu.